Vanviddets dybder


Vanviddets dybder

Vanviddets dybder
af Maria Kjær-Madsen

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

“En hyggelig, velskrevet og rolig krimi som især vil interessere læsere i provinsen. Anskaffelse anbefales”
Dansk Bibliotek Center

 

“Forfatteren er stærk når det gælder persontegningen.” Fire ud af seks stjerner.
Fyens Stifttidende

 

“Maria Kjær-Madsen evner på bedste vis at flette elementer fra forskellige genrer sammen til en yderst velskrevet og spændende krimi fra skønne Sydfyn.” Fire ud af fem krimihjerter.
Krimifan.dk

 

“Der er noget at holde styr på i ”Vanviddets dybder” – både tidsmæssigt og geografisk. Heldigvis bliver alt også beskrevet godt og grundigt på bogens 368 sider, som dermed giver næring til mange gode timers læsning.”
Danmarksbloggen

 

Vanviddets dybder af Maria Kjær-Madsen
Udgivet 1. april 2017
Paperback og e-bog
368 sider

 

 

Bagsidetekst

En tidlig junimorgen splintres idyllen i et gammelt fiskerleje på Tåsinge, da en lystfisker opdager en druknet kvinde i strandkanten.
Luna, som har taget springet fra erfaren journalist ved Fynske Medier til lærevillig elev på Politiskolen, sidder sammen med sin praktikvejleder, Anton Holmdrup, i den patruljevogn, der kort efter bliver kaldt derud.
Det bliver startskuddet til en hektisk uge, hvor efterforskningen, med Thomas Jepsen i spidsen, henter den ene druknede kvinde efter den anden frem fra politiets arkiver.
Luna, som har problemer med at acceptere mindre end sin ubegrænsede frihed både i privatlivet og i sit nye job, bliver personligt involveret gennem sit fund af en samling håndskrevne breve, som alle indledes med:
Elskede Vincent …

En roman om ung lykke og livslang sorg. Om tillid og jalousi. Og om den katastrofale konsekvens af at balancere på en usynlig grænse mellem vid og vanvid – i kærlighedens navn.

Romanen er tredje bind i serien om Luna og Jepsen, men den kan læses selvstændigt.