The Real Houdinis


The Real Houdinis

The Real Houdinis
af Manfred Christiansen

 

“Den særdeles indviklede handling er tydeligvis inspireret af velkendte forfattere som Dan Brown og Ole Clifford, og historien rummer da i virkeligheden også ganske gode elementer til at kunne være blevet en god konspirationsthriller.
De korte kapitler med skiftevis fokus på de forskellige personer er samtidig også helt i overensstemmelse med genrens uskrevne regler, og plottet er egentlig også forfriskende anderledes.”
Litteratursiden

 

“Dansk konspirationsthriller for voksne spændingslystne læsere om en bog med farlig og magtfuld viden, en hemmelig organisation på sporet af bogen og en efterretningstjeneste på jagt efter begge dele.
Grundplottet om magtfulde bøger og mystiske organisationer er set før, men her er historien tilføjet et element med spiritisme og døde personer, der fortsætter i historien.”
Dansk Bibliotek Center

 

“The real Houdinis er, hvad jeg på godt gammelt engelsk vil kalde en thriller, der fanger lige fra starten.
En velskrevet og fængslende bog, hvis okkulte elementer nærmest virker naturlige og selvfølgelige i handlingen.”
Bog.nu

 

“Det er det første undertegnede har læst af Manfred Christiansen. Men så vidt vides har det mest været i science fiction-genren han har boltret sig.
Der står det er en krimi jeg synes nærmere at den fører mig i retning af Dan Browns konspiratoriske bøger. Jeg synes i det store hele er plottet meget fint. Men jeg synes den bliver lidt for lang.”
Krimi-cirklen

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

The Real Houdinis af Manfred Christiansen
Udgivet 7. november 2014
Paperback og e-bog
416 sider

 

Bagsidetekst

Jens Holt, lever et nogenlunde almindeligt liv, indtil han ved et tilfælde kommer i kontakt med det hemmelige selskab ”The Real Houdinis”. Dets formål er, at bringe medlemmerne i livstruende situationer, inspireret af udbryderkongen Houdinis forskellige stunts.

Carsten Berg arbejder for PET og har i årevis forgæves forsøgt at afdække gruppens hemmelige aktiviteter, lige siden dødsfaldet af én af gruppens medlemmer for år tilbage. Houdinis forsvundne dagbog dukker op på eBay, som både ”The Real Houdinis”, PET, en clairvoyant og en anonym bagmand interesserer sig for.

Gruppen vil forhindre at bogen kommer i PETs hænder af frygt for at blive afsløret, og clairvoyant’en vil forhindre at bagmanden får fat i dagbogen, som ifølge en legende gemmer på en fanget urkraft.

Men den hemmelige bagmand er skrupelløs og har mere magt og indflydelse end forventet.