Sprækker


Sprækker

Sprækker
af Emilie Querling

 

 

 

“Forfatterens er tydeligt inspireret af de kendte værker indenfor genren, men forstår på fin vis at give sin hovedperson sit eget udtryk.”
Dansk Bibliotek Center

 

“Emilie Querling har skrevet en fængende og interessant debutroman. Sprækker har sat nogle tanker i gang hos mig og jeg tror der går lang tid før jeg glemmer denne bog.”Læs mere her.
Lauras bogreol

 

“Emilie Querling har i denne spændende debutroman, skrevet en historie der var både fængende, tankevækkende og fyldt med både fantasy, teenager drama og med en hovedperson, der tør stå fast ved sig selv.”Læs mere her.
Rinas bogblog

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

Sprækker af Emilie Querling
Udgivet 1. juli 2020
Paperback og e-bog
484 sider

 

 

Bagsidetekst

Ida vil bare gerne være almindelig. Men når man har violette øjne, og folk er bange for, at man kan slå ihjel med dem, er det lidt svært. Gudskelov for de rette venner!

Da to nye drenge begynder på hendes gymnasium, bliver det startskuddet til det mest turbulente år i Idas liv. Den ene bliver hendes ven, den anden hendes fjende, og Ida står pludselig som den eneste, der kan genoprette balancen i de menneskelige dimensioner og redde sine venner og resten af verden fra sindssyge og undergang.

Alt i mens hun skal udvikle sine kræfter og gøre sig parat til den ultimative kamp mellem det gode og det onde, skal hun også tackle at være teenager og gå i gymnasiet med det, der dertil hører af forelskelse, fester, glæde og sorg.

Ida er ved at blive voksen.