Spejlkabinettet


Spejlkabinettet

Spejlkabinettet
af Per Jacobsen

 

 

 

“Det er en spændende debut, som ikke viger tilbage for at kredse om nogle tunge emner. men samtidig også skaber en interessant parallelverden og en tempofyldt handling , som for denne læser leder tankerne hen på en blanding af Stephen Kings ‘Opgøret’ og og Michael Endes ‘Den uendelige historie’. ”
Dansk Bibliotek Center

 

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

Spejlkabinettet af Per Jacobsen
Udgivet 1. september 2020
Paperback og e-bog
638 sider

 

 

Bagsidetekst

Som psykologilærer ved Michael Bendixen udmærket, at det er ganske normalt for mennesker i sorg, at de ser deres elskede afdøde alle mulige steder.
Derfor forsøger han også at ignorere det, da han på vej hjem fra arbejde hører sin afdøde søns lyse stemme skære igennem støjen på gymnasiets gang.
Han betragter det som en hallucination, fremkaldt af sorg.

Senere samme eftermiddag bliver denne forklaring imidlertid sat på prøve , da han under et besøg på det lokale bibliotek bliver opsøgt af en ung pige, som stædigt hævder, at hun også hørte stemmen ovre på gymnasiet.

Pigen er Lisa Vang, en syttenårig gymnasieelev, som i de tretten måneder, der er gået, siden hun selv led et tragisk tab, har haft sine egne dæmoner at kæmpe med, og mødet mellem de to bliver startskuddet til en lang og nervepirrende rejse, der fører dem til Urari – en parallelverden til vores, hvori spejle reflekterer langt mere end blot beskuerens fysiske træk.