Regnum Mortis (Necrodemic 5)


Regnum Mortis (Necrodemic 5)

Regnum Mortis (Necrodemic 5)
af Patrick Leis

 

“Navnet er Patrick Leis. Og hans frygtindgydende ‘Necrodemic’-serie har international klasse. Det er alvor skrevet med lethed og elegance. Fem hjerter.”
Politiken

 

“En værdig og længe ventet afslutning, hvor de voldsomme actionscener er godt mixet med fyldig karakteropbygning, heftige spændingskurver og store overraskelser.
Fans af serien vil kun blive skuffede over, at serien nu faktisk nok er slut.”
Dansk Bibliotek Center

 

“Regnum Mortis er ligesom sine forgængere en nervepirrende omgang. Flowet i historien er medrivende og sproget er let og flydende. Spændingskurven er støt stigende og selvom zombierne er væk er der stadig masser af blod, horror og splat. Historien er også fuld af overraskelser og easter eggs til andre af Patrick Leis’ bøger. Slutningen var jeg nødt til at læse to gange for den er både hjerteskærende og genialt. Jeg får helt lyst til at genlæse serien igen.”Læs mere her.
Bare et kapitel mere

 

“I stedet for at blot at anbefale dette femte bind i serien, så vil jeg derimod anbefale hele serien, for selvom man skulle tro at man ville køre træt i så mange sider zombie historie, så strækker historien sig over rigtigt mange år, og de enkelte bind er faktisk ret forskellige, hvilket gør at det bliver ved med at være interessant og spændende at læse videre.”Læs mere her.
Himmelskibet

 

“Regnum Mortis er en spændende, uforudsigelig og vellykket afslutning på Necrodemic-sagaen. Og så gav den mig lyst til at starte med at læse hele serien igen for lige at få alle detaljerne med.
Hvis du, som jeg, holder af episke undergangsromaner, må du ikke gå glip af Necrodemic-sagaen. Her er bloddryppende zombie-action, harske samfundskommentarer og et spændingsniveau, der nærmest er konstant stigende, indtil alt falder på plads i historiens sidste linjer. Læs den.” Læs mere her.
Gyseren

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

Regnum Mortis af Patrick Leis
Udgivet 1. oktober 2020
Paperback og e-bog
579 sider

 

Bagsidetekst

“Han lignede en mand, mindede om et rigtigt menneske bortset fra at kroppen ligesom var sat helt forkert sammen.
Sue åbnede munden for at skrige, men der kom ingen lyd og nu holdt manden en brækket finger op foran sine flossede læber.
– Shh, hviskede han, – skrig ikke.”

Efter Teknokratiets faldgår de sidste overlevende i gang med at genopbygge civilisationen.
Men ikke alle bryder sig om den nye verdensorden og lige ude på den anden side af bymuren venter resterne af hæren på en mulighed for at genvinde magten.
Men den værste trussel befinder sig allerede inde i C-byen og snart begynder de første mord.

Femte og sidste bind i den anmelderroste Necrodemic-serie.