Pigen ingen vidste var


Pigen ingen vidste var

Pigen ingen vidste var
af Wissing & Winther

 

“Siderne vender sig selv i denne velskrevne og hæsblæsende roman, hvor konspirationerne folder sig elegant ud, jo længere jagten bliver.”
Dansk Bibliotek Center

 

“Der er tale om en rigtig pageturner, hvor læseren ustandselig overraskes.
Jeg glæder mig til at læse mere fra de to forfattere , Lars Wissing og Mikkel Winther, efter denne fine debutroman.”
5 stjerner.
Bogpusheren
Læs mere her

 

“‘Pigen ingen vidste var’ er Lars Wissing og Mikkel Winthers debutroman – og uden tvivl en vellykket debut. Historien er i sig selv spændende med et forbudt eksperiment, en ung mand med dårlig samvittighed, en skruppelløs special-agent, og en dukkefører i kulissen der ikke skyer nogen midler for at holde sandheden skjult.”
Gyseren.dk

 

“Hvis man ønsker sig en bog, som man kan kravle ned under tæppet på sofaen med, mens efterårsmørket står rugende udenfor ruderne – og man vel og mærke kan lide lange forviklingsromaner fuld af spænding, der også udfordrer ens tro på menneskene og menneskeheden – så er ‘Pigen ingen vidste var’ et godt bud.”
Danmarksbloggen

 

“En hæsblæsende pageturner af en spændingsroman, hvor konspirationsteorierne elegant foldes ud jo længere jagten på sandheden varer. Der er fart over feltet og det er en bog, som er svær at lægge fra sig.”
Guldborgsund Bibliotekerne

 

“Pigen Ana bliver holdt fanget som led i et forskningsprojekt. Hun formår at flygte med hjælp fra den unge Bradley og sammen forsøger de at finde Anas ophav. FBI er i hælene på dem og der er ingen barmhjertighed”
Aarhus Bibliotekerne anbefaler
Læs mere her

 

“Oscarvindende filmklipper fra Hillerød og it-manager fra Nødebo har udgivet spændingsroman, som de har arbejdet på i fem år”
Hillerødposten
Læs mere her

 

“Slutningen viser sig at være overraskende og det lykkes for Wissing og Winther at få samlet alle brikkerne, kaste dem op i luften og samle dem til et nyt billede, som jeg ikke havde set komme. Eksperimentet viser sig nemlig at være langt mere vidtrækkende end først antaget, og det er et godt tænkt plot”
Bogblogger.dk
Læs mere her

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

Pigen ingen vidste var, af Wissing & Winther
Udgivet 15. oktober 2017
Paperback og e-bog
393 sider

 

Bagsidetekst

EN SØNS OPGØR MED SIN SAMVITTIGHED
EN FARS LIVSDRØM, DER BRISTER
EN PIGE SAT FRI I EN VERDEN, HUN IKKE FORSTÅR

Memphis 1969. Da Professor Noah Hobbs en sen nattetime bliver tilkaldt Hominidae Forskningscenter konfronteres han af den værst tænkelige nyhed: Pigen Ana – hovedpersonen i hans hemmelige adfærdseksperiment – er forsvundet.

Bag flugten står professorens egen søn, den unge journaliststuderende, Bradley Wright, der har valgt at forråde sin fars livsprojekt og befri pigen bag tremmerne.

I jagten på hendes fortid møder de snart en sandhed, der skal vise sig at få vidtstrakte konsekvenser – ikke kun for nogle af delstatens mest magtfulde mennesker, men også for dem selv, og alle dem, de troede, de kunne stole på.

For hvem er pigen i grunden? Hvor kommer hun fra? Og hvordan er hun havnet som hovedperson i én af videnskabens bedst bevarede hemmeligheder?

PIGEN INGEN VIDSTE VAR er en overraskende forviklingsroman, der tager dig med gennem tressernes Memphis i en jagt på sandheden om eksperimentet, som ingen kendte til. Før nu.