Pax Immortalis (Necrodemic 4)


Pax Immortalis (Necrodemic 4)

Pax Immortalis (Necrodemic 4)
af Patrick Leis

 

 

“Leis har et levende sprog, action kædes fornemt sammen med gys, og plottet er spændende og skræmmende. Endnu et glimerende bind i den ambitiøse Necrodemic-serie.”
Dansk Bibliotek Center

 

“– endnu et vellykket kapitel i Patrick Leis’ mastodont serie, der må betegnes som et must for enhver zombie-elsker. Læs den før Svøben rammer os …”
Gyseren

 

“”Pax Immortalis” er præcist så frygtindgydende som sin forgænger. Begavet splat med både filosofiske og politiske undertoner.”
Politiken

 

“Det hele virker overbevisende, og man er underholdt på bedste vis”
Litteratursiden

 

“Som altid leverer Patrick Leis en utrolig høj underholdningsværdi og spænding for alle pengene. Der er masse af zombiesplat, action og flere hårrejsende scener, men der er som sagt også tid til at gå et spadestik dybere ned, for det er ikke altid at de kødædende zombier er den største fjende – nej det er et helt andet rovdyr, der er på spil her.
Bogen har visse steder en fandens i vold attitude, som jeg rigtig godt kan lide, og så er den også virkelig sjov flere steder. Der er fin balance mellem det alvorlige og det morsomme.”
Bare et kapitel mere

 

“Hvor Requiem handlede som zombie truslen, og om hvordan en lille flok reagerede på truslen, så er Pax Immortalis mere en action historie hvor zombierne blot er en af de trusler der skal kæmpes imod.”
Himmelskibet

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

Requiem af Patrick Leis
Udgivet 1. august 2019
Paperback og e-bog
594 sider

 

Bagsidetekst

“Grågrønne hænder rev fat om våben og uniformer, en ung konstabel blev bidt i ansigtet og hans sidemand nåede aldrig væk før kadaverne var over ham. Stillingen gik i opløsning, soldaterne flygtede over hals og hoved gennem hallen og den sidste af dem fik næsten lukket yderdøren…”
Efter af Svøben havde lagt det meste af verden i grus, forskansede de overlevende sig i små, isolerede enklaver. Men noget tyder på, at der faktisk eksisterer hemmelige megabyer bag ødemarken… Og at en hær af teknokrater bruger zombierne til uhyrlige eksperimenter.

“Pax Immortalis er præcist så frygtindgydende som sin forgænger. Begavet splat med både filosofiske og politiske undertoner.” Politiken
“Det hele virker overbevisende, og man er underholdt på bedste vis.” Litteratursiden