Mørket sænker sig


Mørket sænker sig

Mørket sænker sig
af Ditte Guldbrand

“Krimien er meget traditionelt opbygget. Men man bliver optaget af, hvem der har begået mordet.
En veldrejet, traditionel krimi”
Dansk Bibliotek Center

“Det er en på sin vis let læst krimi, i traditionel stil. Men den er også meget medrivende.
Fine persontegninger gør det til en spændende fortælling. Heldigvis tones det private ”roderi” ned i Lines tilfælde, så de ikke overskygger krimigåden.
Det skal blive spændende at se om forfatteren kan holde de næste bind i serien i samme tone.”
Krimisiden

“Plottet er godt skruet sammen og historien slutter med en gedigen overraskende.
”Mørket Sænker Sig” er en fremragende, spændende og realistisk psykologisk krimi om magtmisbrug, ensomhed, børnemisbrug og ikke mindst ”de glemte børn” på børnehjem.
Flot Debut. Ditte Guldbrand bebuder at Mørket Sænker Sig – er første bind i en trilogi med forskellige nye hovedpersoner hver gang. Vi ser frem til næste opus”
Krimi cirklen

“Selve krimiintrigen er for så vidt god nok, og temaet med børn, der svigtes er yderst relevant, men bogen som helhed mangler noget endnu, men der er bestemt gode takter, og jeg kan sagtens forestille mig, at Ditte Guldbrands næste bog vil blive bedre.”
Findals krimiside

“Ditte Guldbrands debut bog, er egentlig en fin krimi til en regnfuld læsedag. Men hvis du går efter hæsblæsende spænding, er det ikke denne her, du skal vælge. Dette er en hygge krimi, med et plot, der ikke er så vanskeligt at gennemskue.”
Krimifan

“Den er skrevet i et læsevenligt sprog alle kan være med i. Der kommer en del overraskelser undervejs. Hvis læseren ikke lige ved om krimigenren lige er noget, så kan man sagtens kaste sig over denne roman, man bliver fint underholdt.”
Bogfidusen

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

Mørket sænker sig af Ditte Guldbrand
Udgivet 30. september 2014
Paperback og e-bog
372 sider

 

Bagsidetekst

Kvinden er ikke druknet, selvom hendes lig bliver fundet i Esrum Sø. Hun er en kendt forfatter og lever et tilbagetrukket liv, men hvorfor skulle nogen ville myrde hende?

En pædagogmedhjælper dør under mystiske omstændigheder på børnehjemmet Solgården for 26 år siden – hvad har det med sagen at gøre?

Vicekommissær Peter Berg forsøger at optrevle et net af løgne og spin og hyrer derfor den psykolog- og politiuddannede Line Guldmark ind på sagen, men da Lines eget privatliv bliver en del af opklaringen, er det svært at vide, hvem der kan stole på hvem.

”Mørket sænker sig” er en psykologisk krimi om magt, ensomhed, børnemisbrug og ikke mindst ”de glemte børn” på børnehjem.