Miraklets fald


Miraklets fald

Miraklets fald
af Christian Reslow

 

“‘Er man til action, science fiction og splatter, er denne bog et udmærket bud”
Dansk Bibliotek center

“‘Miraklets fald’ er en debut, men en bemærkelsesværdigt helstøbt en af slagsen. Reslow har et godt greb om sine virkemidler, sproget flyder, og handlingen er flot sat sammen. Der er tale om en yderst læseværdig bog, hvis man trænger til noget spænding med overraskelser smidt ind – og et løfte om, at det er et forfatterskab, man bør holde øje med.” Læs mere her.
Den elektriske kanin

“Det er hæsblæsende sf-action bygget på en baggrundsramme af parallelle spejlverdener. Pæn debut.” Læs mere her.
Metroxpress

“Begyndelsen på et forfatter-læser forhold der forhåbentlig vil vare ved i mange år.” Læs mere her.
bogmania.dk

“‘Miraklet fald’ er ørkenkrig med knive og geværer i et sindssygt helvede og Rambokamp mod en skydeglad politistyrke.” Læs mere her.
bogvaegten.dk

“Miraklets Fald er Christian Reslows debutroman. Forfatteren benytter et klassisk spændingsskabende greb, tidsrejsen. Det gør han godt! En handlingstæt og skræmmende sanselig bog, der kalder læserens inderste rædsler op til bevidsthedsgrænsen!”
Louise Lamberth

 

 
Miraklets fald af Christian Reslow
Udgivet 1. marts 2010
Paperback og e-bog
398 sider
 

 

Bagsidetekst

”Hvor kommer du fra, Nina?”
Hun forstod ikke spørgsmålet. Jo, hun forstod godt ordene, men overhovedet ikke spørgsmålets relevans.
”Hvorfor?”
”Fordi jeg ved, at du ikke er Anni Browers … Dit navn er Nina og du ankom hertil tidligere i dag, ikke sandt?”
Tøvende, men samtidigt nysgerrig, nikkede hun som svar.

Under behandlingen af en dødeligt syg patient, oplever lægen Anni Browers uventet en sugende fornemmelse i sin maveregion. Et glas med vand glider ud mellem hendes fingre og hendes mund åbnes i et overrasket, men lydløst, udbrud. Da glasset lander, lander det ved siden af en fremmed kvindes fod. Anni er væk. I hendes sted står en forslået, beskidt og bevæbnet udgave af den samme kvinde. En kvinde, der kalder sig Nina.

En anordning er blevet skabt. En teori er blevet afprøvet. Vi er ikke alene. For hver person, der lever i vores verden, findes et spejlbillede. En udgave af os selv, der lever i en anden udgave af vores egen verden. En af dem har fundet en måde at bytte plads med sit eget spejlbillede. Nina har kæmpet hårdt for at nå hertil og nu vil hun ikke hjem igen. Men hvad betyder det for Anni? Hvad flygtede Nina fra? Og er Anni nu nødt til at flygte i stedet?

Science-fantasy thrilleren “Miraklets fald” er Christian Reslows debutroman.