Mediatropolis


Mediatropolis

Mediatropolis
af Freddy E. Silva

 

”Man kan næsten mærke og lugte blodet, sveden, vreden og raseriet igennem bogens dunkende, potente og energifyldte sætninger. Romanen er skrevet af en rigtig mand og til mænd. Maskuliniteten nærmest rammer en i ansigtet fra første kapitel. Det kan godt være, at målgruppen ikke umiddelbart er kvinder med Q, men man behøver ikke at være mand, for at nyde denne rutchebanetur af en actionbasker. ”
Magasinet Q

”Silva kender sine klassikere, og jeg kom til at tænke på både ”1984” og ”Bladerunner” i det fremtidssamfund, han ser for sig. Stemningen i storbyen er dyster, og blandt befolkningen synes ingen at interessere sig særligt for hinanden. Menneskeligheden smuldrer, og laveste fællesnævner råder. Det beskriver Silva rigtig godt.Alt i alt er her tale om en vellykket debut, og er man til fremtids-thrillere fyldt med action, så er Freddy E. Silvas ”Mediatropolis” et godt bud.” Læs mere her.
Litteratursiden.dk

“Silva har et meget levende og beskrivende sprog, hvilket både gælder personbeskrivelser, men også de mange aktionscener er beskrevet så man ikke kan lade være med at blive fanget ind i handlingen.” Læs mere her.
Himmelskibet

“Jeg kan varmt anbefale denne bog, hvis du ønsker mere action i din læsning. Og hvis du ønsker at få lidt at tænke over bagefter, for med Mediatropolis har forfatteren Freddy E. Silva skabt en bog som sætter sig i dig, og som det vil tage mindst et par dage at slippe igen.” Læs mere her.
cautious.dk

“Det er den første bog jeg læser af Freddy E. Silva, og jeg elsker hans skrivestil. Den fangede mig simpelthen fra side 1. Den er dejlig let og flydende og dog også voksen. Man får beskrevet tingene rigtig godt, uden at de bliver beskrevet for meget” Læs mere her.
sabrinasblog.dk

“Bogens opbygning gør læsningen spændende og lige til. Sproget er flydende og de barske scener i kamp arenaen er billedligt fortalt og overlader ikke meget til fantasien. Rigtig spændende og underholdende læsning.” Læs mere her.
Andrup’s bookshelf

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog Find e-bogen i iBookstore

 

Find forhandler af MP3-CD lydbog Find forhandler af e-lydbog

 

 
Mediatropolis af Freddy E. Silva
Udgivet 1. august 2012
Paperback, e-bog og e-lydbog
359 sider

 

 

Bagsidetekst

I år 2060 er verdens mest magtfulde selskab en gigantisk og kynisk mediekoncern ved navn GigaMedia. GigaMedias mest populære produkt er programmet FuldMetal, hvor forbrydere udkæmper en blodig og livsfarlig kamp om en jernkugle på en magnetisk spillebane.

Hovedpersonen, Nicholas King, er dømt for mordet på sin kone. Nu er han havnet i FuldMetal sæson 2060! Nicholas er dog langt fra at være en psykopatisk morder, og han elskede sin kone overalt på jorden.

Hvem står i virkeligheden bag det brutale mord på hans kone?
Hvor omfattende er GigaMedias indflydelse, og er det muligt at finde frem til sandheden i et samfund præget af overfladisk underholdning?
Vil det overhovedet lykkedes Nicholas at slippe levende fra finalen – TotalStål 2060?!