Kimæren


Kimæren

Kimæren
af Christian Reslow

 

“Trods bogens længde bliver man aldrig træt, de korte kapitler giver et godt flow, og er man først gået i gang med Kimæren kommer man helt sikkert til at miste mange timers nattesøvn. Christian Reslow har skabt et fantastisk nyt monster, og jeg kan slet ikke vente med at se hvad han finder på næste gang, fire stjerner her fra!”
Apokalyptisk

“Sprogligt flyder historien godt, plottet holder og slutningen – ja, den vil jeg ikke sige noget om, andet end at den er skruet effektivt sammen, og at tempoet holder hele vejen igennem.

‘Kimæren’ er sin helt egen historie, men skal jeg sammenligne den med andet, må det blive en blanding af Dean Koontz ‘Skygger’ (fra dengang han skrev forrygende) møder Stephen Kings ‘Desperation’ med et lille stænk ‘The Crazies’ ind over.

Jeg kan kun sige: Læs den!”
Litteratursiden.dk

“Bogen Kimæren er også makaber og fyldt med beskrivelser af kroppe der bliver flået i stykker som en del af væsnets hærgen. Det er dog også historien om mennesker der er under pres og om hvor forskelligt de reagerer. Bogens over 500 sider har et højt tempo, fyldt med action, og man er bestemt ikke sikker på hvem af personerne der kommer til at gå fri, og hvem der bliver en del af kimæren.”
Himmelskibet

“Drabeligt blodig historie, som målgruppen vil sætte tænderne i og fortære på genrens præmisser.”
Dansk Bibliotek Center

“Jeg er imponeret af forfatterens fortælleglæde, – det virker ikke som om, at han lader sig slå ud af modgang i sit skriveri. Reslow bruger den ordlyd, der er nødvendig, for at opnå den virkning han ønsker, og han bliver ved med at puste til træhuset vælter omkuld. Der er en tendens til malplaceret fjolleri, men det skal ikke tage pynten af romanen, der emmer af en stemning, som kom den fra hænderne på en yngre Koontz. Flot. Ikke vildt dyb eller karakterfast, men med intensitet og skriveglæde. Den tegner billeder i stedet for karakterer, og er beskrivende og atmosfærisk. Den fanger godt forskellen mellem den effektive hemmelige superdeling og de måbende lokale.”
Trauma Magazine

 

 
Kimæren af Christian Reslow
Udgivet 20. december 2012
Paperback og e-bog
560 sider

 

 

 

Bagsidetekst

En underlig stilhed fyldte verden omkring dem. Regnen tog til og forvandlede infernoet til et trommespil og de buldrende flammer fungerede som bassen. Desværre var koret dødt ? James rettede sig langsomt op, ud af syne og hans stemme, dyb og rumlende, var fuld af alvor.

»Kom så ?«

Mens de bakkede væk, med våbnene peget imod helvedes gab, hørte de den hjertevarme latter, der steg op mellem bygningerne. De så med stigende uro, hvordan den grå skikkelse dukkede op gennem røgen, hostende og grinende. Personen gik i stå, midt på kørebanen og lænede nakken tilbage. Regnen skyllede over ham og han hævede hænderne imod himlen, tilsyneladende henrykt. Det var først, da manden grinede igen og begyndte at råbe, at de genkendte ham.

Der er noget galt i Rowley. Det er umuligt at få kontakt til byens lokale betjent. Det nærmeste sherifkontor modtager uhyggelige telefonopkald fra rædselsslagne mennesker, der alle påstår, at Rowley er under angreb. Nogle siger, at fjenden er et menneske. Andre siger, at det er et dyr. Snart dukker en blodig og vanvittigmand op på Sherif Tobin Leis? dørtrin og trygler: »I må hjælpe dem! Min datter! Mine forældre! De er stadig dernede!« Redningsaktionen bliver et mareridt. Hver gang nogen dør, bliver fjenden større, stærkere, hurtigere. Jo flere, der bliver involveret, jo sværere bliver det de overlevende at undslippe KIMÆREN!