Khepris tre trin


Khepris tre trin

Khepris tre trin
af Lise Bidstrup

 

“I 40 korte, ikke kapitler, men ledetråde fletter Bidstrup elegant figurerne ind i fortællingen, og selv om historien taber lidt af pusten i sidste del, er den et fornemt bud på en anderledes fortalt krimi. Man mærker, at hun trods sin nyere stemme som voksenforfatter, er en særdeles erfaren fortæller. Fire ud af seks stjerner” Læs mere her.

Berlingske Tidende

“Som læser har man ikke nogen mulighed for at regne motivet ud til forbrydelsen, så derfor er afsløringen af morderen ganske overraskende.”
Krimifan

“Rigtig god, spændende og super underholdende bog. Dejlig nytænkende med et godt flow i handlingen. Yderst læseværdig!” fire ud af fem stjerner.
Goodreads

“Håndværksmæssigt godt skrevet krimi, hvis mord i København har internationale forbindelser og rod i en egyptisk myte om skaberguden Khepri.”
Dansk Bibliotek Center

“Det er en letlæst og okay underholdende krimi vi har med at gøre her. I korte afsnit, fortælles små bidder af den fælles historie fra forskellig synsvinkel, og langsomt samles trådene så morderen bliver afsløret.”
Krimisiden

“Historien er spændende og personerne interessante.”
Krimi Cirklen

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog Find e-bogen i iBookstore

 

 
Khepris tre trin af Lise Bidstrup
Udgivet 8. november 2013
Paperback og e-bog
229 sider

 

 

Bagsidetekst
En pensioneret patolog, en argentinsk cykelrytter, en jaloux eksmand, en myrdet fransk pige, en hobbyornitolog fra Irland, en politimand, der bliver suspenderet og direktøren for et event bureau i Danmark er de personer, hvis veje under besynderlige – men ikke tilfældige omstændigheder – krydses i København.

Alle har de deres plads i det puslespil, der blev påbegyndt for mange tusinde år siden da egypterne forfattede en af deres mindst kendte dødebøger – Hulernes Bog.