Kali


Kali

Kali
af Søren Risløv Staugaard

 

“Hæsblæsende science fiction roman.

Et udmærket bud på god underholdning til især mandlige læsere af genren.”
Dansk Bibliotek Center

 

“Der er masser af hæsblæsende action blandet med følelsesladede scener, hvor forfatterens gode fortælleevne efterlader læseren med nerverne på højkant.

Selv de steder, hvor helvede for alvor bryder løs, er sproget så elegant, at læseren får serveret blod og død på en måde, så man ikke efterlades med kvalme og afsky, men snarere kuldegys og en voksende uro for, hvordan dette dog nogensinde skal kunne ende godt.

Det er dejligt, der ikke svælges i det ulækre og voldelige, men at forfatteren formår at få det flettet ind i handlingen på en elegant og yderst effektiv måde.

Og skønt der naturligvis er visse forudsigelige momenter i historien, så byder Kali alt i alt på en solid omgang spænding, action, science fiction og underholdning, som jeg på det varmeste vil anbefale til alle, der elsker en god historie med masser af gang i!”
Himmelskibet

 

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 
Kali af Søren Risløv Staugaard
Udgivet 15. august 2014
Paperback og e-bog
295 sider

 

Bagsidetekst

Den unge, ambitiøse Sarah Stone arbejder på et hemmeligt projekt, hvis mål er at konstruere fremtidens soldat: Verdens første selvbevidste androide.
Men i kulissen planlægger magtfulde mennesker at stjæle projektet til deres egne formål.

Snart er Sarah fanget i en voldsom jagt på liv og død gennem Arizonas ørken forfulgt af en psykopatisk morder, politiet og soldater fra hæren.
Når parterne støder sammen i en afgørende konfrontation i storbyen Tucson, kan den farligste af dem alle vise sig at være Sarahs sidste håb.