Hollyland


Hollyland

Hollyland
af Martin Dan Rasmussen

 

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

 

Hollyland af Martin Dan Rasmussen
Udgivet 2. september 2019
Paperback og e-bog
401 sider

 

 

Bagsidetekst

Den berømte og berygtede showbusinessagent Vincent Benedict mødes med den unge forfatterinde Zoey Ramone, for at fortælle om sin stormfulde affære med kollegaen Graciella Cataleya.

I årene 2005-2015 i et pre-#metoo Hollywood, huserede Vincent under kælenavnet, The Wolf, hvor han ikke bare sikrede deals til sine klienter gennem suspekte metoder, men også får deres problemer til at forsvinde, uanset om der er tale om mord, sexskandaler, stofmisbrug eller værre.

Mens The Wolfs vilde eventyr, hvor klienters liv enten blev skabt og ødelagt, og som til tider henlagde det meste af Hollyland i kaos, udadtil handlede om at komme til tops i en branche, hvor konkurrencen er nådesløs, så handlede det for Vincent ligeså meget om at vinde kollegaen, Graciella Cataleyas, hjerte.

For Vincent er Graciella mere end en kvinde. Hun er en gudinde, hans livs kærlighed og også hans største rival. De forsøgte ikke bare at ødelægge hinandens og den anden klienters liv i bestræbelser på at overgå den anden og nå til tops i branchen, men var også erotisk besat af hinanden. En usund og destruktiv besættelse for dem begge.