Fordærvet


Fordærvet

Fordærvet
af Tom Kristensen og Lars Kramhøft

Gratis grafisk e-novelle

Hent den grafiske e-novelle ‘Dramatikeren’ af Tom Kristensen og Lars Kramhøft gratis.

Klik her og hent.

 

“Den fortjener et stort publikum, for det er en horror-tegneserie af højeste karat.
Plottet er måske ikke i sig selv overraskende, for det bliver tidligt klart, at det er en frygtelig forbrydelse i det gamle hus, der fremmaner vanviddet og uhyggen. Men selve vanviddet er til gengæld så godt formidlet, at man ikke føler sig snydt.
Stemningen er i hvert fald så ægte skræmmende, at man sidder tilbage med den klassiske følelse af det berigende gys: Mødet med det ukendte fra de nedre dele af bevidstheden, dette ubeskrivelige, der er så velkendt og dog så uhåndgribeligt.”
Fem ud af seks stjerner.
Jyllands Posten

“Fordærvet er en klassisk gyser.
Efter sin fars død kaldes Michael tilbage til sit barndomshjem på landet ledsaget af kæresten Rose. Huset er (naturligvis) hjemsøgt af spøgelser og gemmer på grumme hemmeligheder og en ondskab, han siden barndommen har søgt at fortrænge, men som nu kræver sit offer.
Der piskes på lovende vis en ond stemning op, men makkerparret overspiller desværre deres kort og ender i effektjageri. De giver sig ikke tid til at dvæle ved de enkelte gys, før nye og væmmeligere af slagsen trænger sig på. Vi skal have knivsplat, myldrende edderkopper, barnemisbrug og -mord, graviditetshorror og indforståede nik i retning af den amerikanske gyserforfatter H.P. Lovecraft, før vi får lov at lægge bogen på natbordet.
Ærgerligt, men talentet, ambitionen og perspektiverne er der.”
Information

“Kristensen og Kramhøfts gyserhistorie er effektivt og effektfuldt fortalt i en stærkt ekspressiv streg, hvor sideopslagenes mange brudte rammer og skæve vinkler skaber en levende og dynamisk billedside. Original og velfortalt gyserfortælling.”
Dansk Bibliotek Center

“Møguhyggelig.” 5 ud af 6 stjerner.
Ekstra Bladet

“En sand fornøjelse af den grumme slags …”
Litteratursiden

“Der er langt imellem de gysertegneserier der som Fordærvet virkelig evner at bide sig fast i læseren og levere varen lige så effektivt som nogen bog eller film.” Læs mere her.
Kulturkapellet

“Fortjener at få opmærksomhed langt ud over landegrænsen.”
Bogblogger

“En glimrende udgivelse, der bør høre hjemme på enhver gyserfans hylde. Selvom historien har et par uslebne kanter, så ligger præstationen langt over middel, og jeg håber personligt, at der kommer mere fra de to herrer Kramhøft og Kristensen – denne anmelder er i hvert fald klar på næste omgang.”5 ud af 6 stjerner.
Planet Pulp

“Jeg må især rose den grafiske romans streg. Den er effektfuld og fyldig, og rammer plet og fanger sind og stemning særdeles godt. Farvetemaet er velvalgt, sørgeligt og trist. Stregerne er løse og – næsten – lige så hjemsøgte som Clive Barkers.

Det fungerer rigtig godt. Et fornøjeligt gys, der bør læses under et tæppe, med lyset slukket.”
Trauma Magazine

“Jeg er selv ret vild med farvevalget, og også tegningernes komposition er ret vellykket synes jeg.”
FantasyBøger

“Vi vil gerne give de varmeste anbefalinger til denne lille perle af en spændende og medrivende tegneserie. Der er både en spændende handling og et godt plot.”
Krimi-cirklen

“Jeg læser masser af tegneserier som hører indenfor horror, men det er længe siden jeg har læst noget hvor der virkelig var en “creepy” stemning næsten fra første til sidste side. En virkelig positiv overraskelse. Håber at se mere fra de to herrers side.”
Kent Damgaard

“Allerede den danske titel, som på ingen måde er en oversættelse af den engelske, varsler nye oplevelser. Den danske tekst er stemningsfuld og medrivende, og billederne uhyggeligere på den gode måde. Hvor jeg i den engelske version ankede, at der nogle steder var for meget tekst, har jeg i denne nye version ingen problemer, og det, selvom der ikke alle steder er ændret på det. Lars Kramhøfts dialoger og tekster flyder bare, og det er måske et udtryk for, at han føler sig bedre hjemme på dansk. Personerne kom for mig på den måde bedre til live.

Alt i alt en klar anbefaling fra min side. Og har du allerede læst den engelske, kan du stadig få meget mere ud af den danske.”
Himmelskibet

 

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

 

Fordærvet af Tom Kristensen og Lars Kramhøft
Udgivet 5. april 2014
Paperback og e-bog
130 sider

 

Bagsidetekst

Da hans far dør under mystiske omstændigheder, tvinges den unge arkitekt Michael Langer til at vende tilbage til sit barndomshjem i det mørke Nordjylland for at se sine dæmoner i øjnene.

Men fortiden nægter at blive stedt til hvile, og snart er Michael og hans kæreste Rose fanget i et dødsensfarligt spind af fortrængte minder, forfærdelige hemmeligheder … og bestialske mord.

Og bag det hele lurer en skjult ondskab på Michael og hans kæreste – en ondskab fra hinsides graven, der nægter at give slip … En ondskab, der har fulgt Michael siden hans barndom, og som denne gang er fast besluttet på ikke at lade ham undslippe …

 

Bogen er en grafisk roman (graphic novel), det vil sige en længere tegneserie-fortælling med en sammenhængende historie.

‘Fordærvet’ er den danske udgave af ‘Made flesh’ som var vinderen af årets horrorudgivelse 2013.