Exnihilo


Exnihilo

Exnihilo
af Publius Enigma

 

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

“Velskrevet, tankevækkende og spændende bog, som er svær at lægge fra sig. Kan klart anbefales.”
Dansk Bibliotek Center

 

“Det er en helt utrolig flot og velskrevet historie, og for en gangs skyld er det ikke begyndelsen på en serie, men en afsluttet historie.
Der er mange elementer at holde styr på i handlingen, men det lykkes på imponerende vis at binde de mange elementer sammen til en tilfredsstillende afslutning.”Læs mere her.
Litteratursiden

 

“Exnihilo er en yderst spændende science fiction-roman, som stiller nogle interessante spørgsmål omkring grænserne for videnskaben, samtidig med at den udsender en advarsel om, at menneskeheden meget vel kan påføre en uoprettelig skade på sig selv, hvis man ikke tøjler både videnskaben og menneskets begærlige natur. Det er en roman, alle science fiction-fans bør læse.” Læs mere her.
Bogblogger.dk

 

“Jeg er ret vild med ideen og hele universet, som Publius Enigma (pseudonym) har skabt. Det er godt fundet på, især med ’Den Ubarmhjertige Død’.
Der gemte sig også nogle fine historier og portrætter af de fleste af persongalleriets fortid. Der er både overraskelser og spænding igennem hele bogen”Læs mere her.
Bogrummet

 

“Det er en bog, der er godt skruet sammen og som får leveret sin historie ganske godt.”
Himmelskibet

 

Exnihilo af Publius Enigma
Udgivet 1. maj 2019
Paperback og e-bog
478 sider

 

 

Bagsidetekst

ELAI WALI HUMAN er aldrig blevet født.

Efter Den Totale Krig er der ingen, der kan få børn. Mennesket har ødelagt både sig selv og sit hjem på Jorden. Størstedelen af verdensbefolkningen er forvist til rummet, der nu er blevet deres hjem.

Det Interhumane Synedri bragte Elai til verden i år 2239. Han blev produceret på en fertilitetsfabrik på Månen og er ligesom alle andre kunstigt fremstillede mennesker bærer af en grusom, genetisk fejl. En fejl der gør, at den gennemsnitlige levealder er blot 41 år.

Da nogle forskere modtager et ukendt signal fra en af Jupiters fjerne måner, bliver Elai sendt af sted. Er signalet et tegn på intelligent liv? Og hvordan vil Det Interhumane Synedri tage imod det, som Elai finder på Exnihilo?