Dukkehuset


Dukkehuset

Dukkehuset
af D.S. Henriksen

 

“Historien kan minde om Gaimans Coraline, der dog er for en yngre aldergruppe.
For unge læsere fra 15 år, der søger en uhyggelig historie”
Dansk Biblioteks Center

 

“Jeg var godt underholdt undervejs, og havde ikke gennemskuet slutningen. Forfatteren har nemlig en spændende vinkel på, hvad dukkehusets formål er, som vender op og ned på, hvad man forventer.”
Gyseren.dk

 

“Undertegnede er i hvert fald glad for ikke at eje et dukkehus – eller noget andet fra en antikvitetshandler for den sags skyld. For ”Dukkehuset” er en bog, der giver gåsehud og direkte ubehag.”
Danmarksbloggen

 

“Bogen bygger lige så stille intensiteten op.
Men deres venskaber opbygges, lærer vi som læser også bedre at kende og kommer derfor også til med spænding at følge deres søgen efter dukkehusets hemmeligheder.”
Himmelskibet

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 

Dukkehuset af D. S. Henriksen
Udgivet 15. november 2017
Paperback og e-bog
332 sider

 

Bagsidetekst

En uventet gave, et umage venskab, et hjemsøgt dukkehus. Her venter uforklarlig mystik, mærkelige ledetråde og lurende farer.

Er figurerne virkeligt levende, og hvorfor er en af dem spærret inde i kælderen? Hvem er det, der går rundt på loftet … og er der i det hele taget nogen vej ud?

Dukkehuset er et friskt bud på fortællingen om det hjemsøgte hus. Nutid og datid kværnes sammen til en gotisk masse, og der drages paralleller til mystik og fantastik.

I bogen opdages, hvordan en portal mod frihed og overlevelse ender som en inhuman tidslomme af kadaverdisciplin og sadisme.

Denne rå, darwinistiske jungle er ikke for alle.
Tør du banke på?