Dobbeltliv


Dobbeltliv

Dobbeltliv
af Steffen Nohr

 

“Bogen kan varmt anbefales til alle! En relevant historisk bog, og en bog som sagtens kunne gå hen og blive en nymoderne klassiker.”
Boggnasker

“Steffen Nohr har skrevet en meget troværdigt og realistisk krigsspændingsdrama. Det skinner klart igennem, at der er lavet et stort researcharbejde, der gør det hele troværdigt. Der er lidt Frederick Forsyth over den, hvilket ikke gør beretningen ringere, tværtom.”
Krimi Cirklen

“Dobbeltliv er en spændende bog, som jeg har læst med stor fornøjelse. Steffen Nohr har en sympatisk fortællerstemme, der gør at man tror på de sandheder, der bliver lagt frem. Jeg vil helt bestemt glæde mig til hans fremtidige udgivelser.”
Eibes Bogblog

“En blandet historie med en god historisk kerne.”
Dansk Bibliotek Center

“Tidens spændings- og krimi-inflation har sendt masser af romaner på markedet, som ikke ejer spænding. Det er en fatal fejl i genren. Den fejl begår Steffen Nohr ikke. ”Dobbeltliv” er spændende. Den er en god gang underholdning og gør sig reelt heller ikke ud af at være mere end det.”
Jyske Medier

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog Find forhandler af e-lydbog Find e-bogen i iBookstore

 
Dobbeltliv af Steffen Nohr
Udgivet 1. juli 2013
Paperback, e-bog og e-lydbog
363 sider

 

Bagsidetekst
I 2. verdenskrigs sidste timer sænkes en tysk ubåd i dansk farvand. Med sig i dybet tager den sin besætning og en uvurderlig, tophemmelig last.

Imens i nutiden forulykker den elskede og vellidte bedsteforælder, Kristian Pendergast. Og da barnebarnet, sammen med sin far, rydder dødsboet, falder den unge Thomas Pendergast over et skjult rum i kælderen, der gemmer på en ufortalt hemmelighed, et ufortalt liv, der pludselig stiller spørgsmålstegn ved, hvem morfaren i virkeligheden var.

Inden længe begiver Thomas sig ud på sit livs største rejse nogen sinde: Han drages i sin morfars fodspor og genoptager jagten på dét, som morfar aldrig fandt.

Men snart går det op for Thomas, at visse hemmeligheder aldrig var ment for alle og at kende til sandheden kan have sin pris.

Én skæbne. Én ufortalt historie. Én mørk hemmelighed …