Det forsvundne bibliotek


Det forsvundne bibliotek

Det forsvundne bibliotek
af Steffen Nohr

 

“Der er meget Indiana Jones og Lara Croft i Steffen Nohrs vidtløftige historie, og som nævnt bliver der ikke sparet på alle mulige kendte og ukendte gåder og mysterier.
Forfatteren har fint styr på sit plot, og hans research af de historiske baggrunde og lokaliteter er ganske imponerende.”
Litteratursiden

“Det Forsvundne Bibliotek – er både et spændende,farverigt eventyr som med frodig fantasi fortælles af Steffen Nohr.
Historien vil glæde læsere der ynder historier ala Indiana Jones og Agent 007. Man er kort og godt fremragende underholdt fra først til sidst”
Krimi cirklen

“Den lokker pænt læseren frem kapitel efter kapitel og den gør det meget internationalt, der ligger godt til hemmelighedskræmmeriet og det episke tema.
Nohr er vedholdende med at male med mange flotte tillægsord, og de får bogen til at virke meget bombastisk og dristig og det har den effekt at det gør læseren nysgerrig.”
Trauma magazine

“Spændingsroman for eventyrlystne læsere, der her kan følge opklaringen af et oldgammelt mysterium.
Ikke mindst mandlige læsere kan fornøje sig med bogens fokus på handling og mindre på personkarakteristik, og ganske uforpligtende følge den vilde skattejagt verden rundt.
Fængslende omslag.”
Dansk Bibliotek Center

“Steffen Nohr formår i bogen her at flette nogle af de helt store myter sammen historiske hændelser, der så vidt jeg lige kan bedømme fra mit hobby-historiske synspunkt ser ud til at passe. Jeg studsede dog lidt over en enkelt oplysning omkring Alexander den Store, som jeg i hvert fald aldrig er stødt på, men bortset fra det, er researchen i bogen virkelig godt bedrevet. Både de historiske facts og også miljø/stemninger fra de steder den gode Anders Kloder rejser til er smukt beskrevne.

Derudover har Steffen Nohr et smukt, malende sprog, som giver nogle virkelig gode billeder. Jeg har lavet op til flere æselører i bogen, men jeg kan specielt godt lide.

Jeg kunne faktisk rigtig godt lide bogen. Den er fuldt ud på højde med megen af den udenlandske litteratur i den genre.
Den er velresearchet, spændende og der er fart over feltet, så man selv som læser bliver drevet af nysgerrighed for at finde hemmeligheden om biblioteket.

Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med Steffen Nohr, men det er helt klart et forfatterskab jeg vil holde øje med.”
Eibes Bogblog

“Det forsvundne bibliotek er en underholdende action-historie læst på en eftermiddag, som heldigvis tager let på historiens gang og i stedet slipper fantasien løs og mod slutningen lader hovedpersonen finde noget, der måske er et forsvundet bibliotek, eller måske er det springbrættet til noget langt større? Det skal ikke afsløres her.”
Himmelskibet

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog Find forhandler af e-lydbog

 

Det forsvundne bibliotek af Steffen Nohr
Udgivet 30. september 2014
Paperback, e-bog og e-lydbog
338 sider

Bagsidetekst

I 2006 var den danske computerspecialist, Anders Kloder, en del af en hemmelig ekspedition i Marianergraven, hvor CIA havde fundet en mystisk stentavle. Det lykkedes for Kloder at afkode de ukendte inskriptioner, og man fandt noget i dybet. En hemmelighed, der viste sig at få katastrofale konsekvenser for mandskabet og missionen. Kloder blev smidt på porten – den fejlslagne mission krævede sin syndebuk.

Syv år senere modtager den bitre og livstrætte Kloder et uventet besøg under en ferie på Cuba. CIA er tilbage og beder ham atter om hjælp. De har gjort en ny opdagelse – denne gang i Mellemøsten.

Tynget af de mange spørgsmål han aldrig fik svar på – og med løftet om fuld indsigt i mysteriet og hemmeligheden, der mere og mere tyder på at have noget at gøre med fundet i Marianergraven – ser han ikke andet valg end at stige om bord på privatflyet og rejse med til ørkenen.

Her indledes en storstilet skattejagt, der kommer til at føre Kloder vidt omkring – lige fra London til Istanbul og videre ind i den dybeste regnskov. Snart opdager han, at han ikke er den eneste, der er på jagt efter Det Forsvundne Bibliotek.