De andres blod


De andres blod

De andres blod

 

“Bogen kan sagtens anbefales til de læsere, der ønsker at dyrke gyserelementet i vampyrhistorierne mere. En fin og velskrevet antologi om vampyrer til læsere, der gerne vil have flere vinkler på livet som vampyr.”

Dansk Bibliotek Center

“Selvom man som læser ved at det er en vampyr der er på spil i alle historierne, så gør den store variation i tilgangen til vampyrismen i de 11 noveller at bogen aldrig bliver kedelig at læse.”
Himmelskibet

 

Find forhandler af paperback Find forhandler af e-bog

 
De andres blod af Carina Riber, Flemming Rasch, Freddy E. Silva, Gudrun Østergaard, Heidi Fjelstrup, Jesper Rugård Jensen, Lars Kramhøft, Manfred Christiansen, Mikkel Harris Carlsen, Patrick Leis, Stig W. Jørgensen
Udgivet 1. maj 2014
Paperback og e-bog
277 sider

 

Bagsidetekst

Der vil altid være noget, der skjuler sig i natten.

Skjuler sig i den gyde, som du lige er gået forbi, hvor et eller andet, blæsten måske, fik det til at isne ned ad din nakke. Noget, der kradser på din dør om natten og inderligt håber på at blive inviteret ind. Nogen, der står for evigt udenfor … nogen, som må have blod. Dit, og de andres.

Dette er en antologi med nye, danske vampyrhistorier, der med udgangspunkt i den klassiske vampyr fortæller nye historier om blodtørst, angst, ensomhed og alt det, der står udenfor.

Vampyren er blodfattig i disse historier, hun er anæmisk, tynd og udsultet. Han er træt og uforstående. Hun er forførende, rubinrød.

Det eneste, der binder dem sammen, er trangen til de andres blod.